Spitalul Monza Ares – cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza și Centrele de Excelență Ares continuă extinderea pe piața cardiologiei din România și deschid cel mai modern spital privat de cardiologie din centrul țării, la Cluj Napoca.  Spitalul va funcționa în parteneriat cu medici de elită din Cluj și din țară. Printre primii medici colaboratori se numără medici de la Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj și alte importante centre cardiovasculare din oraș.

Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca va oferi servicii de cardiologie clinică și intervențională, beneficiând, pentru început, de expertiza a șase medici cardiologi cu specializare în cardiologie intervențională, cinci electrofiziologi, zece cardiologi clinicieni și 24 de asistente și personal auxiliar.

“Sunt convins că împreună Spitalul Monza și Centrele ARES care deja și-au arătat un nume deosebit în cardiologia românească, vom reuși în scurt timp să dovedim că putem să facem o medicină de performanță și în domeniul privat la Cluj Napoca” a declarat dr. Ștefan Moț, unul dintre cei mai experimentați cardiologi intervenționișți din țară.

Întins pe o suprafață de 2500 de metri pătrați, pe trei niveluri, spitalul are în prezent două săli de angiografie unde se poate efectua toată gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, bolile structurale, precum și pentru cele vasculare neurologice sau periferice, 17 paturi și opt cabinete medicale pentru consultații clinice. Clădirea – monument istoric – situată pe strada Republicii nr. 8, a fost reamenajată sustenabil și beneficiază de iluminat led și o parcare cu 14 locuri complet automatizată.

 

În cadrul Spitalului Monza-Ares Cluj-Napoca sunt disponibile următoarele investigații și proceduri:

Cardiologie Clinică:
Cardiologie intervențională:
Electrofiziologie:
Malformații congenitale cardiace:
Radiologie intervențională:
Solicită o programare
Sună Mesaj