Ecografie doppler arterială / venoasă

Ecografia doppler arterială / venoasă se face pentru sistemul arterial periferic, dar și pentru cel venos periferic, când se numește ecografie doppler venoasă. Doppler-ul oferă informații importante despre starea arterelor sau a venelor, în funcție de localizarea acestuia.

Ecografia Doppler arterială oferă informații despre gradul de ingustare ( stenozare ) a arterelor – dacă pe acestea există depuneri sau sunt îngustate. Acest tip de ecografie se face și pacienților care au trecut deja printr-o procedură intervențională sau chirurgicală. Se recomandă ecografia doppler pentru a stabili evoluția sistemului arterial post-intervenție. Doppler-ul venos permite diagnosticarea trombozelor venoase sau a insuficienței venoase cronice. Se folosește și în cazul pacienților care se află sub tratament anticoagulant în urma unui episod de tromboză venoasă.

 

 

Ecografie cardiaca doppler | Spitalul Monza ARES Cluj Napoca

In cadrul Spitalului de Cardiologie Monza Ares din Cluj Napoca veti regasi cei mai experimentati medici din Ardeal. Ambulatoriul de cardiologie cu 8 cabinete medicale efectueaza intreaga gama de servicii de cardiologie, de la test de efort pana la ecografie transesofagiana.  Spitalul este dotat cu 2 sali de angiografie, sala de Electrofiziologie si stimulari cardiace si rezerve cu capacitate totala de 18 paturi.

Investigații clinice:

Solicită o programare
Sună Mesaj