Dr. Călin Homorodean

Medic primar Cardiolog

Dr. Călin Homorodean este medic primar cardiolog la Spitalul Monza-ares Cluj-Napoca. A obținut diploma de medic de la UMF Cluj-Napoca în anul 2002. Rezidențiatul în cardiologie a fost efectuat la Institutul Inimii, la Centre Hospitalier Universitaire Caen, Franţa, unde a activat în domeniul cardiologiei intervenționale și la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. Din anul 2009 activează în cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență, în Compartimentul de Cardiologie Invazivă.

 

Dr. Călin Homorodean a fost preparator și asistent universitar la UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca. Din 2013 este șef lucrări la aceeași universitate, unde realizează cursuri și stagii clinice cu studenti. Din anul 2002 este Doctor în medicină.

 

Domnul doctor deține competența în cardiologie intervențională obținută Universitatea de Medicină Basse Normandie, Caen, Franţa și în România, la UMF Cluj-Napoca.

 

Dr. Homorodean a publicat peste 30 de articole științifice în reviste din țară și străinătate și este co-autor la numeroase lucrări de specialitate.

În cadrul Spitalului Monza-Ares Cluj-Napoca, dr. Homorodean oferă următoarele servicii:

 

  1. Coronarografie
  2. Angioplastie coronariana

Solicită o programare
Sună Mesaj